Egyéb kategória

A sípályán is stílusosan: sí- és snowboardálló frizurák

Ha már volt rajtatok bukósisak, tudjátok, hogy a frizura egyik legfőbb ellensége. Képes a sima, kiengedett hajból is szénaboglyát csinálni. Ha síelésről vagy snowboardozásról van szó, szintén garantált a rendezetlen haj.
vous - 2015.12.13.
A sípályán is stílusosan: sí- és snowboardálló frizurák

Legalábbis eddig. Olyan frizuraötleteket hoztam nektek, amik a sísisak alatt is jól mutatnak, és garantáltan nem fognak szétesni, mire leértek a hegy tetejéről. Legyen szó akár egy kemény sítúráról vagy csak szánkózásról, ezek a frizurák sportállóak.

Fonatok

A fonatok mostanában nagyon trendik, így a sípályán sem lehet velük mellélőni. Előnyük, hogy a sisak többszörös le- és felvétele után sem esnek szét. Egy hátrányuk van: kicsit időigényes elkészíteni.

Lófarok alacsonyan

Ez az egyik kedvencem. Nagyon egyszerű elkészíteni, és ha szorosan fogjátok össze a hajatokat, ez sem fog szétcsúszni, miközben ti csúszkáltok. A videóban többféle variációt is találtok!

Oldalt elválasztva

Ha hosszú, oldalt elválasztott hajatok van, akkor ezeket a megoldásokat nagyon fogjátok szeretni. Tudjátok, nekünk, akiknek oldalt van a választékunk, nehezebb dolgunk van, hiszen sok frizurát nem lehet a hajunkból megcsinálni. Na de majd most! A következő videó direkt nekünk lett kitalálva.

Alacsony kontyok

A tuti befutó a konty. Inkább az alacsony változatot válasszátok, a magasan összefogott kontyot hagyjátok meg az esti hüttés bulikba! A videóban egy felturbózott változatot találtok!

Ajánlott cikkek