Lélek

3 biztos jel, hogy a pasitok jobban szereti saját magát, mint titeket

Szerintem nincs azzal baj, ha valakinek megvan a fejében – és az életében – az a bizonyos fontossági sorrend. Mert ugye az kell, hogy kordában tudjuk tartani a dolgainkat. Tudni, hogy ki és mi az első sokszor jól jön, ha választani kell két dolog között.
vous - 2016.01.17.
3 biztos jel, hogy a pasitok jobban szereti saját magát, mint titeket

De azért ennek is van hátulütője. Szokták mondogatni, hogy önmagunknak mindig mi legyünk az elsők, és tartsuk magunkat annyira, hogy jelentéktelen dolgokkal vagy nem foglalkozunk és csak elengedjük őket, vagy a saját érdekeinket tartjuk szem előtt. Ezzel egészséges formában még nincs is baj, és nem is nevezném önzőségnek.

Volt már olyan kapcsolatotok, amiben a pasitok teljesen és kétséget kizáróan szerelmes volt saját magába?

Na, ők azok, akiktől a nagyitok, az anyukátok meg a testvéretek féltett titeket.

Egy kapcsolatban kéne működnie valami olyasmi dolognak, hogy a másikat magunk elé helyezzük, és ez bennünk jó érzést kelt. Szóval lányok, ha olyan pasival hozott titeket össze a sors, akikről úgy néz ki, nem fog titeket soha a fontossági sorrend első helyére tenni, akkor rossz úton haladtok.

Itt van három jel arra, hogy a pasitok sokkal szerelmesebb saját magába, mint belétek.

Forrás:
iStock

1. Nem osztozik a reflektorfényben


Kizárt dolog, hogy esetleg a baráti összejöveteleken kettőtökre – mármint úgy, mint egy párra – figyeljenek a többiek. A pasitok, ha nincs a középpontban, akkor is oda teszi magát. Annyira magabiztosnak és erősnek tünteti fel magát, hogy szinte lehetetlen nem rá figyelni. Van ő, és vagytok ti. A “mi” funkció pedig nagyon is hiányzik a kapcsolatotokból.

2. Kontrollálni akar


És nem, nem jó értelemben. Próbálja átvenni az életetek felett az irányítást, minden szempontból azt nyomja felétek, ami szerinte jó. Ez persze kicsit sincs így, hiszen ki más tudhatná, hogy mi a jó nekünk, ha nem saját magunk?! Maximum a szüleink, na de nem a pasink! Még ha úgy tűnik, a barátotok jót akar nektek, akkor sem kötelező minden mondatát és gondolatát megfogadnotok! Ne hagyjátok, hogy rátok telepedjen, mert egy idő után szorongásba fordulhatnak az érzéseitek.

3. Bizonytalan

Az igazi férfiak nem érzik szükségét annak, hogy dicsekedjenek, hány nő lohol utánuk, mennyi pénz van a számlájukon, és milyen autót vesznek majd a közeljövőben. Van agyuk, amivel gondolkoznak. Ergó tudják, hogy erre nemcsak semmi szükség nincs, de még felszínessé is teszi őket. Bennük pedig mi a legjobb? Hogy a ti képességeitekkel is tisztában vannak.

Lányok, az a pasi, aki felétek akar kerekedni, mindig nagyobbat és okosabbat akar mondani, mint ti, nem hozzátok való. Az ilyenektől menekülni kell, mert ahelyett, hogy idővel kinőnék ezt a viselkedést, csak még jobban elviszi őket a kifelé mutogatás vágya.

Ne feledjétek, ti ennél jobbat érdemeltek!


Ó, ha tudnátok, mennyi, de mennyi hal van a tengerben! Biztos vagyok benne, hogy meg fogjátok találni azt a valakit, aki hagy titeket ragyogni, aki nem akar majd lenyomni. Hagyja, hogy királynők legyetek mellettük. Ilyen pasik léteznek, és van egy, aki csak rátok vár.

Ajánlott cikkek