Egyéb kategória

Minden, ami egy igazán emlékezetes nyárváró piknikhez kell

Végre elvonultak az esőfelhők. Lenyűgöző, ahogy a természet felfrissül, és új életre kel. Ti is érzitek ezt a zsongást? Ezt a reményteli, izgalmas várakozást? Végre leporolhatom a piknikkosarat, és elkezdhetem tervezni az én igazi nyárváró piknikemet.
vous - 2016.05.10.
Minden, ami egy igazán emlékezetes nyárváró piknikhez kell

Ki akar velem kockás pokrócon ülni, tavaszt várni, délutáni napsütésben habzó bort kortyolni? Ki akar velem gyümölcsöt enni, mezítláb labdázni, fűben heverve hangyákat számolni? Ki akar velem szerelembe esni, minden bajt és gondot egyből elfeledni?

A ruhám legyen sikkes és kényelmes, a hajamat hullámosra sütöm, hogy még hatásosabb legyen, amikor belekap a tavaszi szél. A sminkem üde és természetes. Meghívót készítek, amolyan hagyományos módon. Elhívom a barátaimat, vagy titkos üzenetet küldök valakinek, akitől igazán megdobban a szívem.

Minden részletre figyelek, a tálalás egyszerű lesz, de átgondolt, egy-két igen hatásos részlettel. A cupcake és a pite jól bevált fegyver, egyszerűen elkészíthető, ezerféleképpen variálható, és azt a hatást kelti, mintha vérprofi cukrász lennék.

Viszek gyümölcsöt és szendvicseket is. Kellenek a színek. Még több szín az amúgy is színes környezetbe.

Viszek könyvet, magazint, képes madárhatározót. Fontos, hogy meghatározzam, ha valami felém repül.

Védem magam a naptól, napszemüveggel, és valami szép kalappal.

Viszek fényképezőgépet, papírt és festéket.

Készítettem egy rajzot, rajta mindennel, ami egy emlékezetes piknikhez kell:

Forrás:
Cséfalvay Fanny

Tippek Takács Nórától

Emlékeztek sztárszerzőnk, Takács Nóra szépségszakértő pikniktippjeire? Elleshetitek tőle, milyen finom falatokkal, hűsítő italokkal és dekorációval fokozhatjátok a hangulatot.

A videót ide kattintva nézhetitek újra!

Ajánlott cikkek