Egyéb kategória

Bátran mondjátok meg a pasitoknak, hogy kísérleteznétek az ágyban

Eleve már odáig sem könnyű eljutni, hogy zökkenőmentes és kielégítő szexuális élet alakuljon ki a párkapcsolatainkban. Ha mindezt mégis elértük, eljön az az idő, amikor szeretnénk új dolgokat kipróbálni az ágyban. De hogyan vegyük rá partnerünket a kísérletezésre anélkül, hogy úgy érezze, nem vagyunk megelégedve a teljesítményével?
vous - 2016.05.24.
Bátran mondjátok meg a pasitoknak, hogy kísérleteznétek az ágyban

Mikor elérkezik az a pont a kapcsolatokban, amikor az intim együttlétek megszokottá és rutinossá válnak, felmerül a kérdés: hogyan kerüljünk ki ebből az állapotból anélkül, hogy az élvezetek megszokássá silányulnának? Általában ilyenkor merül fel a párokban a kísérletezés gondolata, illetve az igény, hogy újdonságokat vigyenek az intim életükbe, de nem könnyű beszélnünk erről anélkül, hogy annak sértődés legyen a vége. A szexualitás már eleve szinte a legnehezebb téma, amiről a párok beszélhetnek – hát még az, ha újdonságokra vágytok! Ráadásul attól is félhetünk, hogy partnerünk esetleg gusztustalannak találná azokat a dolgokat, amiket mi szívesen kipróbálnánk az ágyban.

Ennek ellenére ha nem akarjátok elveszíteni az intimitást az életetekből, akkor beszélnetek kell erről a párotokkal. De hogyan kezdjünk bele egy ilyen dialógusba?

A szakértő, Pam Denton szerint úgy tűnik, a kulcs a szexuális fantáziákban keresendő. Mint ahogy bizonyára nektek is vannak olyan régóta magatokban hordott titkos fantáziáitok, amiket egy nap szívesen kipróbálnátok élesben is, még biztosabb, hogy a párotok is így van ezzel.

A fenti videóban elmondja, a legjobb módja annak, hogy rávegyük párunkat a kísérletezésre, ha beteljesületlen szexuális fantáziáiról kérdezzük, így lehetséges, hogy partnerünk megnyílik és alkalmatok lesz valami újat kipróbálni együtt. Fontos kimutatnunk, hogy nyitottak vagyunk, hogy szívesen próbálunk ki olyan dolgokat, amik eddig még nem voltak a repertoárban. Persze ahhoz, hogy elsőként az ő fantáziái teljesüljenek, ki kell lépnünk a komfortzónánkból, de ha a párotok már megnyílt, ti is elmondhatjátok, mire vágytok még az eddigieken kívül: lehet, hogy azok is valóra válnak.

Ha úgy érzitek, újdonságokra vágytok és szívesen kísérleteznétek még az ágyban, mindenképpen próbáljátok ki ezt a módszert!

Ajánlott cikkek