bellyjelly-mozgalom-movemeant-video

Menő: így növelik az önbizalmat a rengő hurkák

Az utóbbi időben egyre többen harcolnak azért, hogy ne akarjunk megfelelni a lehetetlen elvárásoknak, hogy eltűnjön a testképzavar, és a nők végre képesek legyenek felvenni egy bikinit a strandon anélkül, hogy legszívesebben elbújnának valahová. A #BellyJelly a legújabb ilyen pozitív trend, ami segít növelni az önbizalmat.

Tapasztalatból tudjuk, hogy az önbizalmat nem könnyű növelni, és sokszor egy kis beszólás is elég ahhoz, hogy utána napokig csúnyán nézzünk magunkra a tükörben. Ezért rengetegen kezdtek bele különböző kampányokba, hogy bebizonyítsák, nincs miért szégyenkezniük az embereknek. Ott volt például az a tervező, aki bókokkal teleírt ruhát készített, vagy azok a kopasz nők, akik fotósorozattal mutatták meg, hogy mindenki gyönyörű.

Most pedig a #BellyJelly mozgalom indult hódító útjára. Ez a különös elnevezés a hasunkra utal, és arra, ahogy például futás vagy mozgás közben fel-alá mozog, mert hát, mindannyian emberek vagyunk. Egy videót is készítettek erről, hogy bebizonyítsák, bizony mindenkinek van egy kis zsír a hasán, hiszen nem véletlenül erről a testrészről a legnehezebb fogyni.

Objektum doboz

Ez pedig sokszor még a modelleknél sincs másképp. Nemrég például egy fotósorozat hódította meg az internetet, ahol két kattintás között csak néhány másodperc telt el, mégis, a különbség hatalmas. Ezzel azt próbálták bebizonyítani, hogy nem szabad bedőlni ezeknek a fitneszképeknek, hiszen sokszor csak egy jó beállításon múlik a lapos has.