Egyéb kategória

Ajándékozás vagy együtt töltött idő? Teszteljétek le, melyik szeretetnyelvet beszélitek!

Egy bók, egy apró meglepetés vagy egy közös vacsora tesz titeket igazán boldoggá? Nem, a helyes válasz nem az, hogy mindegyik. Belül, mélyen biztosan tudjátok, melyik dobogtatja meg igazán a szíveteket. Ugye? Ugye! 

vous - 2016.11.24.
Ajándékozás vagy együtt töltött idő? Teszteljétek le, melyik szeretetnyelvet beszélitek!

Gary Chapman Egymásra hangolva című könyve évek óta lázban tartja a világot. Nem csoda, hisz emberek ezrei tapasztalják, hogy miután a rózsaszín köd felszáll, minden megváltozik: egyesek úgy érzik, nem tudják, párjuk mit és miért csinál. Sőt, sokszor arra a hirtelen következtetésre jutnak, már talán elmúlt a szerelem, pedig egyszerűen csak nem ugyanazt a „nyelvet” beszélik. Ha pedig nem ugyanazt a nyelvet beszélik, hogy találnak közös pontot?

Hogyan tehetjük boldoggá párunkat és legfőképp magunkat, ha nem mondjuk ki, mi tesz minket boldoggá? Sehogy! Ismerjétek meg a szeretetnyelveteket és töltsétek fel egymás szeretettankjait! 

Nyelvlecke kicsit másképp – Beszélitek a párotok szeretetnyelvét?

Nyelvlecke kicsit másképp – ismerjétek meg az öt szeretetnyelvet!

Hallottatok már az öt szeretetnyelvről? Ha nem, akkor ez pont a ti cikketek! Itt az ideje, hogy megtudjátok, párotok „szeretettankját” hogyan tölthetitek meg. Egy korábbi cikkünkben részletesen olvashattok arról, mit kell tennetek, ha a pasitok az ajándékozás vagy a minőségi idő szeretetnyelvét beszéli. Kíváncsiak vagytok? Ide kattintsatok!

Hála napunk alkalmából egy miniteszt segítségével ízelítőt kaphattok arról, melyik szeretetnyelvet beszélitek leginkább. De ne feledjétek, a válasz leginkább önmagatokban és a viselkedésetekben rejlik! 

Figyelem: csak olyan választ jelöljetek be, ami úgy érzitek, teljesen igaz rátok! 

Objektum doboz

Ajánlott cikkek