Egyéb kategória

„Erre várunk 26 éve” – Sorozatok, amik miatt 2017 már most tuti, hogy jó lesz!

A tavalyi év annyira mostoha volt, hogy napok óta dugig van az internet a legkülönfélébb mémekkel. Állítólag ha személy lenne, 2016 bizony Ramsey Bolton lenne, vagy George R.R. Martin... Nos, a tavalyi év valóban számos tekintetben rossznak könyvelhető el, azonban sorozatokban nem fukarkodott. Sőt, visszatért a Szívek szállodája, és a Trónok harca sem okozott csalódást. Jó hírünk van: 2017 ugyanilyen izgalmas lesz, ha nem izgalmasabb! 

vous - 2017.01.05.
„Erre várunk 26 éve” – Sorozatok, amik miatt 2017 már most tuti, hogy jó lesz!

Új év, új kedvencek

Taboo – Tom Hardy-fanoknak

Úgy tűnik, a Mad Max sztárja idén valami újba vágja a fejszéjét: Tom Hardy egy 8 epizódos minisorozat írójaként és főszereplőjeként kezdi az évet. A Taboo-t édesapjával és a nagy sikerű Steven Knighttal közösen írták. A sorozat az 1800-as években játszódik és egy eltűntnek hitt kalandorról szól, aki Afrikából visszatér hazájába, Angliába. James Keziah Delaney lopott gyémántokkal a zsebében próbálja meg megbosszulni édesapja halálát és felépíteni saját hajóbirodalmát. Hogy hogy sikerül ezt véghez vinni? Pár nap és kiderül!

Premier: január 10.

Objektum doboz

The Defenders – képregény-imádóknak

A Marvel-rajongók számára jó évnek ígérkezik 2017, hiszen egy újabb Netflix-sorozatot dob piacra, ezúttal The Defenders címmel. A marveles minisorozatban három fő karakter kap helyet: Daredevil, Jessica Jones és Luke Cage. Ráadásul csatlakozik a trióhoz Vasököl is, aki egyébként szintén saját sorozatot kap idén. Várjátok? 

Premier: 2017

Objektum doboz

pretty-little-liars-pll-csinos-kis-hazugok1

Ezek voltak 2016 legsokkolóbb fordulatai a sorozatokban

2016-ban nemcsak szuper sorozatokkal gazdagodtunk, de a régi kedvencek is tartogattak bőven meglepetéseket. Az alábbi fordulatokat sosem fogjuk elfelejteni, sem pedig kiheverni. Vigyázzatok, spoiler-veszély!

A cikket keressétek ITT!

One Day at a Time – a sitcomok szerelmeseinek

A legszerethetőbb Netflix-sorozat 2017-es díjért valószínűleg versenybe szállhat a One Day at a Time című sitcom. Habár a címből és már magából a sitcom kategóriából egy csudivicces sorozatra gondolhatunk elsőre, hamar kiderül majd, hogy komoly problémákat tár a nézők elé. A sorozat középpontjában egy kubai–amerikai család áll, ahol a szingli, katonaként is helytálló édesanya próbálja felneveli rosszcsont gyerkőceit. Az édesanyát mellesleg Justina Machado játssza, aki ha névről nem is, de arcról tuti ismerős lehet. Ő játszotta ugyanis Zolia kibírhatatlan testvérét a Devious Maidsben.

Premier: január 6. 

Objektum doboz

A legizgalmasabb visszatérők

Homeland – lélekben akcióhősöknek

Az ötszörös Golden Globe-nyertes sorozat egy teljes évnyi kihagyás után tér vissza a képernyőre, méghozzá a hatodik évaddal. Ahogy azt eddig is megszokhattuk, lesz minden, ami egy jó Homelandhez kell: lövöldözés, robbantás, terrorizmus, összeomlás. A hivatalos trailerből ősszel már kiderült, a legújabb évadban női elnöke lesz az Egyesült Államoknak, akit – mily meglepő – egy dzsihádista csoport vesz célba. Ha ez nem lenne elég, Carrie-t továbbra is mindenki megpróbálja félreállítani, míg a jó öreg Sault ismét elrabolják. Izgi!

Premier: január 15.

Objektum doboz

Twin Peaks – idősebbeknek és fiataloknak egyaránt

A második visszatérő kedvencen hosszasan agyaltam, hangosan. Mire Mojzi, a csapat lakberkirálynője felkiáltott:

„A Twin Peaks. Ez kell neked, hát 26 évet vártunk rá, bazmeg azt a rézfánfütyülőjét.”

A '90-es évek ikonikus sorozata 1991. június 10-én tűnt el a képernyőről, kereken két évad után. A sorozat készítője, David Lynch 2015-ben, 24 év után egy Twitter-posztban jelentette be a jó hírt: visszatér a kultsorozat. A részletekről azóta is folyamatosan szivárogtatnak infókat, de még így is keveset tudni a történetről és a pontos folytatásról. Ami azonban biztos,  2017 áprilisát minden rajongó bevésheti a naptárba. 

Premier: április

Objektum doboz

Mi már mindet várjuk, és ti? 

Objektum doboz

Címkék: #2017 #sorozat
Ajánlott cikkek