Sorozat az új film

„Te nélkülem néztél sorozatot?!” – A Netflix-megcsalás is bűnnek számít?

A mai párkapcsolatok egyik bűnténye nem csak a szó szerinti megcsalás lehet; néha ugyanis nem egy harmadik személy, hanem a távirányító furakszik be a párok közé. Képletesen. Az emberek többsége átverve érzi magát, ha a párja nélküle nézi a közös sorozatot, de közben meg szinte mindenki csinálja!

„Nehogy megnézd nélkülem a Trónok harca új részét!”, „Várj meg este a Walking Deaddel!” – mondatok, amik a legtöbb pár száját legalább egyszer, de inkább minden héten elhagyják. Hiszen a legjobb sorozatokat szinte mindenki nézi, és ha már mindketten imádjátok, miért ne lehetne a randiesten nézni, közösen? Ha viszont valaki a párja háta mögött mégiscsak meglesi, mit csinált Rick a legutolsó rész óta, azt sokan afféle „Netflix-megcsalásnak” érzik. Na nem olyan durva, mint az igazi félrelépés, de azért mégiscsak bosszankodás követi.

Forrás:
iStock.com

És tudjátok, mi az érdekes? Hogy bár sokak szerint tényleg nem fair a másik nélkül, sunyiban nézni az új részeket, mégis rengetegen csinálják/csinálták már. A SurveyMonkey készített erről egy gyors felmérést több mint 30 000 ember válaszai alapján. Nézzünk csak néhány érdekes statisztikát:

  • a párok 46%-a követett már el „Netflix-félrelépést”;
  • ezek 45%-a nem vallotta be a párjának a dolgot;
  • míg 61% elárulta, ha nem buknának le, simán néznék a részeket külön, titokban.

Ejnye!

bubajos-boszorkak-boszorkanyok

Hurrá! Több mint tíz év után folytatódik a Bűbájos boszorkák története

És ha már sorozatok, muszáj megemlíteni: a Szívek szállodája után visszatér a képernyőkre egy régi sorozat, egészen pontosan a San Franciscó-i testvérek története, a Bűbájos boszorkák. 

A részletekért IDE kattintsatok!

Azért egy kis enyhítő körülmény, mielőtt elítéljük a bűnösöket (kivéve saját magunkat, mert amikor mi csináltunk ilyet, az egész más helyzet volt, ugyebár…), annyit érdemes tudni, hogy 10-ből 8-an nem tervezték el előre, csak nem bírták megállni a kísértést, és gyanítom, féltek a spoilerektől. Mert ahogy azt már ti is tudjátok, ha valami nagyon durva dolog történik a sorozatban, az hirtelen ellepi az üzenőfalat. Vagy egy ismerős véletlenül kikotyogja. Hány olyan Trónok harca-részen vagyunk már túl, amiben előre tudtuk, mi következik, hála ezeknek a kedves kis spoilereknek?!

És hogy mik a TOP sorozatok, amikkel a leggyakrabban csalnak az emberek:

Trónok harca, The Walking Dead, Breaking Bad, American Horror Story, House of Cards, Orange is The New Black, Narcos és a Stranger Things.

Hát ezeknek a sorozatoknak azért tényleg nem könnyű ellenállni! Főleg, hogy már most tudunk néhány izgi részletet a Trónok harca folytatásából, a zombisorozat Neganjét imádjuk utálni, az American Horror Storynak pedig lassan összeáll a témája.

Forrás:
instagram.com