szélles szar szex

Srácok, értsétek meg, a pornó nem valóság: Nem erre vágyunk!

Generációs problémának tűnik, hogy sok fiatal férfi pornón nőtt fel, és onnan tanulták meg, hogyan kell egy nőhöz nyúlni. Ez olyan, mintha valaki a Halálos Iramban filmekből tanulna meg vezetni, mindkettőnek hatalmas felsülés lesz a vége.

Szögezzük le előre, hogy nekem az égvilágon semmi bajom nincs a pornóval. Én is nézek néha, mindenkinek a saját dolga, hogy hogyan elégíti ki önmagát, amíg másoknak nem árt vele, nem illegális vagy önmagára nem károsak a szokásai. A fétisekkel is ugyanígy ki vagyok békülve, ha a másik fél benne van, mindenki essen egymásnak, ahogy csak akar.

Az viszont nagyon nem oké, hogy sok férfi kvázi mesefilmekből tanul meg szexelni, ami nemcsak a nőknek, de a srácoknak is elcseszi az egész együttlétet.

Nem kell pornó függő legyen

Persze sokszor kéz a kézben járnak, de nem kell pornófüggő legyen egy srác ahhoz, hogy teljesen eltorzult képe legyen arról, hogy mi kell egy nőnek. Elég annyi, hogy tinédzser kora óta néz pornót, és a látottakat soha nem beszélte meg senkivel, és később se tette helyre senki, miután középszerű, vagy teljesen kellemetlen élményekben részesített lányokat.

Nem erőszakról beszélek, csak a teljes közönyről, önzőségről, hozzá nem értésről és tudatlanságról, ami ezekre a srácokra ráragadt. Egy mesevilágban élnek, ahol a csajok egyből nedvesek, kérdés nélkül szopnak, és imádják, ha durván bánnak velük. Az meg persze nyomasztja őket, hogy nem bírják addig, mint “kéne”, nem akkora farkuk, mint a pornószínészeknek, ami miatt még jobban próbálnak kompenzálni az ágyban.

A partnerüknek semmi jót nem tesznek ezzel, hiszen csak a saját egojukat akarják növelni, amitől a szex csak még kellemetlenebb lesz.

boldog pár
Kis kommunikációval és odafigyeléssel mindkét fél sokkal jobban fogja élvezni az együtt töltött pillanatokat.
Forrás:
Canva.com

A változás mindkét félnek jó

A nők számára egyértelmű, hogy miért lenne jobb, ha ezek a férfiak kicsit magukba szállnának és körülnéznének, hogy jó úton járnak-e a szexuális életükben. Ugyanis a párkapcsolati életüknek is jót tenne, ha a nők nem kerülnék őket az első együtt töltött éjszaka után, hanem várnák a következő alkalmat, hogy találkozzanak.

Persze ez csak akkor igaz, ha nem személyes sikerként könyveli el a srác azt, hogy egy nő nem akar tőle semmit az első szex után.

És amúgy őszintén srácok, nem olyan nehéz jó szeretőnek lenni, elég, ha odafigyeltek a másik félre az ágyban, esetleg néha kommunikáltok is az aktus közben, és máris sokkal nagyobb örömöt szereztetek, mint gondolnátok.