Egyéb kategória

Áldozattá válhat a gyerek egy perc alatt: Enged, közben egy világ dől össze benne

Egy gyermek megrontása életreszóló sebet okoz, a trauma hatása felmérhetetlen, és sokszor tragikus a végkifejlete. Különösen, ha ez egy gyermekotthonban történik. Ennél könnyedebb téma, hogy milyen problémákat vethet fel, ha egy kapcsolatban a nő keres jóval többet. Az pedig valóban akkora gond, ha a nő a magasabbik fél? Mi történik akkor, ha a férfi nem hajlandó gumit húzni? Oda a romantika? Ezek a témák érdekelték legjobban az olvasókat a VOUS oldalán ezen a héten. Nagy figyelmet kapott még, hogy a tudomány szerint hány évesen a legideálisabb szülni.

vous - 2022.03.25.
Áldozattá válhat a gyerek egy perc alatt: Enged, közben egy világ dől össze benne

Következzenek a hét legfelkapottabb témái! (Legutóbb pedig EZEK a cikkek érdekeltek titeket a legjobban!)

Milyen problémákat vethet fel, ha egy kapcsolatban a nő keres jóval többet?

dühös nő

Baj, ha szegényebb a pasim, mint én?

Sosem tartottam fontosnak, hogy akibe beleszeretek, annak milyen anyagi háttere legyen. Mivel nekem mindenem megvan, amire szükségem lenne, nem tűnt fontosnak, hogy számítson az ismerkedés során. Azonban a mostani páromnál megtapasztaltam, hogy milyen, ha valóban szembetűnő a bankszámlánk különbsége.

A cikket itt olvashatjátok tovább…

Valóban akkora gond, ha a nő a magasabbik fél?

magassag

Férfira vágyom, nem egy törpére – Ez a baj az alacsony férfiakkal

Van az a mondás, hogy nem a méret a lényeg, ha viszont egy pasi magasságáról van szó, nálam igenis számít, hogy mennyi az annyi, mert hosszú távon nem egy pónin szeretnék lovagolni – írja olvasónk levelében. 

A cikket itt olvashatjátok tovább…

 Mi történik akkor, ha a férfi nem hajlandó gumit húzni? Oda a romantika?

cottonbro

Eljutottunk az ágyig, majd közölte, hogy nem hajlandó gumit húzni…

Aki volt már hosszabb távon szingli, az pontosan tudja, hogy néha akarva-akaratlanul, (de inkább akarva) kiköthetünk egy srác lakásán úgy, hogy aznap ismertük meg egy szórakozóhelyen. Nem szégyellem, nekem is volt néhány egyéjszakás kalandom, viszont ezek közül is van egy kiemelkedő, amit sosem fogok elfelejteni…

A cikket itt olvashatjátok tovább…

Egy gyermek megrontása életreszóló sebet okoz, a trauma hatása felmérhetetlen, és sokszor tragikus a végkifejlete. Különösen, ha ez egy gyermekotthonban történik.

zaklatás

„Láttam, hogy csók csattan. Hogy a nevelőnő a lányhoz nyúl, hogy megérinti ott is, ahol nem szabad”

Megrontás, már maga a szó is gyomorforgató, de az én fülem belehallja az ÉLET elrontását is, mert ami a megrontott, molesztált, aktusra kényszerített gyerekekkel történik nem (csak) a testiségről szól. A megrontás egy életre szóló trauma, hatásai felmérhetetlenek, de sok esetben végződik tragédiával.

A cikket itt olvashatjátok tovább…

Nagy figyelmet kapott még, hogy a tudomány szerint hány évesen a legideálisabb szülni.

terhes nő

A tudomány válaszol: ez a legjobb életkor a gyerekvállalásra

Egy bizonyos kor után szinte minden nő folyamatosan megkapja a sürgető kérdést: na, és mikor jön a baba? Most azonban a tudomány azt állítja, semmi okunk a sietségre.

A cikket itt olvashatjátok tovább…

Ajánlott cikkek