Egyéb kategória

Itt a nélkülözhetetlen VOUS-smink-kisokos – Minden trükk egy helyen

Annyi megválaszolatlan sminkkérdésünk van, hogy azt sem tudjuk, hol kezdjük. Mi a tökéletes cicaszem titka, hogyan kontúrozzunk úgy, mint Kim Kardashian, milyen a tökéletes vörös rúzs, ami minden bőrszínhez passzol? Most összegyűjtöttem mindet.

vous - 2015.12.25.
Itt a nélkülözhetetlen VOUS-smink-kisokos – Minden trükk egy helyen

Mivel rendszeresen olvassátok a VOUS-t, így ezek közül már sok kérdésre tudjátok a választ. Megmutattuk, hogyan tudtok tökéletes cicaszemet készíteni, és elkalauzoltunk benneteket a vörös rúzsok világába is. Ami eddig kimaradt, azt most bepótoljuk. Összeállítottam nektek egy smink-kisokost, ahol minden trükköt egy helyen megtalálhattok.

1. Hogyan válasszam ki a számomra tökéletes rúzst?

Mi, nők mindig résen vagyunk, folyton vadásszuk a tökéletes rúzst, de sosem sikerül megtalálni. A fehér bőrű Hófehérkék válasszanak vöröses-korallos tónusú rúzst, az olajbarna bőrű Pocahontasok pedig az eperpiros tónusú színekre vadásszanak. A VOUS sminkesétől, Dettitől mindent megtudhattok a tökéletes rúzsról itt.

Forrás:
GIPHY

2. Hogyan kontúrozzam helyesen az arcom?

Nagyon ijesztő feladatnak tűnik, valójában viszont könnyebb, mint gondolnátok. Olyannyira, hogy 3 perc alatt készen is lehettek az extragyorsított kontúrozással. Nem lehetetlen, itt megnézhetitek, hogyan tudjátok profin elsajátítani.

3. Milyen a tökéletes alapozó?

Kezdjetek egy fényvédős hidratálókrémmel, majd következhet az alapozó. Egy csepp formájú szivacs segítségével leheletvékonyan tudjátok felvinni. Az alapozásról és az üde, natúr sminkről itt mindent megtudhattok.

4. Mi az a sminktermék, ami nem hiányozhat a neszesszeremből?

Detti szerint amire minden nőnek szüksége van, az egy bőrtökéletesítő arckrém, egy sminkalap. Hogy mire is gondol pontosan, itt megnézhetitek.

5. Öt percem van sminkelni, mit tegyek?

Legyen inkább 8 perc és akkor garantáltan tökéletes sminkben léptek ki az utcára. A titok itt a részletekben rejlik, amit Dettitől eltanulhattok. Vigyázz, kész, visszaszámlálás indul!

Forrás:
GIPHY

6. Milyen smink jön be leginkább a pasiknak?

Erre persze egyetemes válasz nem létezik, de a VOUS-szerkesztőség férfitagjai szerint ilyen. Szerkesztőségünk angyalán, Dórin teszteltük a sminkeket, a srácok pedig szavaztak, az eredmény meglepő lett. De azt is megmutattuk, milyen egy szerelem ihlette smink.

Ajánlott cikkek