Egyéb kategória

Nem hisszük el! – Filmek, amik idén már 10 évesek

2006 legfelkapottabb filmje egyértelműen a High School Musical volt. Ám nem ez volt az egyetlen film, ami ekkor került a mozikba. Vessünk egy pillantást a többi nagy kedvencünkre, amik idén lettek kereken 10 évesek.

vous - 2016.02.09.
Nem hisszük el! – Filmek, amik idén már 10 évesek

Aquamarine

Emma Roberts, Sara Paxton és JoJo főszereplésével ez a film két barátnőről szól, akik éppen csodára várnak, és a sors véletlenül épp egy sellővel hozza össze őket. Aquamarine teljesíteni tudja egy kívánságukat, de cserébe a lányoknak segíteniük kell neki, hogy bebizonyítsa, az igaz szerelem tényleg létezik.

Forrás:
giphy.com

Micsoda srác ez a lány!

Az évtized legtöbbet idézett filmes mondatai vitathatatlanul ebben a tinivígjátékban hangzanak el. Miután a lányfocicsapat megszűnik, Viola (Amanda Bynes) ikerbátyja bőrébe bújik, hogy megmutassa a világnak, a lányok is vannak olyan jók ebben a sportban, mint a fiúk. Bónusz, hogy Channing Tatum is felbukkan a filmben.

Forrás:
giphy.com

Rumlis vakáció

Nehéz elhinni, hogy már 10 éve volt, hogy megismertük Josh Hutchersont leendő gengszterként. Robin Williams és JoJo is együtt játszottak a fiatal színésszel ebben a filmben, ami egy csodabogár család államokat átszelő utazását mutatja be.

Forrás:
giphy.com

Verdák

2006-ban ismetük meg a Pixar azóta már klasszikussá vált mesehőseit, Villám McQueent és Matukát. Amikor a körülrajongott versenyautó, Villám McQueen egy kisvárosban reked a 66-os út mellett, megtanulja, hogy az élet nem csupán száguldozásból áll, és mit sem ér a sok-sok győzelem és kupa, ha nincsenek barátaid, akikkel megoszthatnád az örömödet. Örökzöld sztori.

Forrás:
giphy.com

Távkapcs

Ez volt az első Adam Sandler-film, amin zokogtunk. Miután Michael Newmannek (Sandler) birtokába jut egy univerzális távirányító, képes lesz előre- és hátratekerni és megállítani életének eseményeit. Csakhogy senki sem szórakozhat az idővel büntetlenül, ezt a férfi is megtanulja. Ám tanulság ide vagy oda, az elmúlt tíz évben többször elfantáziáltunk azon, milyen lenne egy ilyen eszközhöz hozzájutni, ha csak egy rövid időre is.

Forrás:
giphy.com

Az ördög Pradát visel

Miranda (Meryl Streep), egy neves divatlap szerkesztője pokollá teszi Andrea (Anne Hathaway) életét, miután felveszi a lányt maga mellé asszisztensnek. Ugye, hogy mióta láttátok a filmet, nektek is sokszor eszetekbe jutott, mikor úgy éreztétek, elviselhetetlenül nehéz a munkátok?

Forrás:
giphy.com

Dögölj meg, John Tucker

Miután a gimi három legcsinosabb csaja rájön, hogy John (Jesse Metcalfe), a kosárlabdacsapat kapitánya mindüket egyszerre szédíti, összeesküdnek ellene. Elhatározzák, hogy úgy összetörik a srác szívét, ahogy ő összetörte az övéket.

Forrás:
giphy.com

Step Up

Jenna Dewan és Channing Tatum igazán jól mutattak ebben a táncos filmben – nem is csoda, ha összejöttek a forgatáson. A rosszfiú, Tyler Gage (Tatum) betör egy iskolába, de elkapják és közmunkára ítélik, amit a suliban kell ledolgoznia. Itt találkozik Norával, aki táncpartnert keres, Tyler pedig történetesen remek táncos.

Forrás:
giphy.com

Dreamgirls

A film a The Dreamettes nevű női énekestrió (Beyoncé Knowles, Jennifer Hudson, Anika Noni Rose) történetét követi nyomon. A lányokat egy tehetségkutató során fedezik fel, és egyre nagyobb sikereket érnek el új menedzserük, Curtis (Jamie Foxx) segítségével. Ahogy azonban ez lenni szokott, nemsokára a hírnév árnyoldalával is megismerkednek. Újabb sztori, ami bármikor megállja a helyét…

Forrás:
giphy.com
Ajánlott cikkek