Egyéb kategória

Végzetes bakik, amiket elkövettek zuhanyzás közben

Mi eshetne jobban ilyen hideg időben, mint egy jó forró zuhany, miközben...

vous - 2017.01.20.
Végzetes bakik, amiket elkövettek zuhanyzás közben

…hajat mostok, borotválkoztok, stb. DE NE! 

Ezeket a dolgokat ne tegyétek zuhanyzás közben!

Mindennap radíroztok

A napi hámlasztás korántsem a legjobb módja a tisztálkodásnak. Mivel ilyenkor ledörzsölitek a „jó” baktériumokat is, a bőrötök teljesen védtelen lesz. Ezt bőven elég megtenni heti egy alkalommal. 

Fésülködés nélkül mostok hajat

Személyes tapasztalat, hogy ha hajmosás előtt nem fésülitek ki, a vizes, gubancos hajat kifésülni nehéz lesz. A vizes hajat leginkább ritka fokú fésűvel fésüljétek!

haj

Megvan a legalkalmasabb időpont a hajmosásra

Randi, tali a csajokkal, fotózás a munkahelyen, vagy csupán elhatározzuk, hogy másnap szépek leszünk, azzal pedig kézen fogva jár a frissen mosott haj. Most pedig az is kiderül, mit ajánl a szakértő, melyik napszakban mossuk meg a hajunkat.

A cikk folytatása ITT jön!

Fogat mostok a zuhany alatt

Bár ez leginkább pasiszokás, láttam egy barátnőmet zuhany alatt fogat mosni, és bár mi, nők tudunk egyszerre két dologra koncentrálni, de a fogmosásra szánjatok külön időt. Legalább két percet!

Borotválkoztok

Ha rohantok, akkor a borotválkozást húzzátok ki a listáról. Ahhoz, hogy tökéletesen leborotváljátok a lábatokat, legalább 10 perc szükséges. 

borotva

Herpesz és HPV? – Ez történhet, ha nem cserélitek elég gyakran a borotvát

A borotválkozás az egyik legősibb szőreltávolítási módszer, alkalmazzuk is rendre, viszont tudjátok, mi történhet, ha nem cserélitek elég gyakran a pengét? Válasz: borzasztó rossz dolgok történhetnek.

Kifejtem!

Forró vízben zuhanyozok

A túl meleg víz súlyosbíthatja a bőrbetegségeket, mint az ekcéma, de száraz bőrt is eredményezhet.

Ajánlott cikkek